Sunday, 1 January 2012

01 / 01 / 2012 :D

pejam celik pejam celik .dah masuk pun tahun 2012 :) kejap je rasa .dah 17 tahun dah zana :p tak sangka .haha .malam semalam ye ye je zana gy presint 2 nak tgk bunga api .tapi bunga api mcm haremm ! tak nmpak pun .nmpak sikit je .siottt .last last balik .sabar je lahh .nak tahu tak ? 7 org je yg text zana ucap selamat tahun baru .mcm sedih .tapi tetap bersyukur sbb sekurang kurang nya masih ad lg org yg ingat zana :) hari ni mud kureng bagus laa .rindu dkt dla .hmm .knp die diam je hari ni ? tak nak layan zana dah ehh ? btau laa ? sedih jeeee .call pun tak angkat .pagi tadi dah lah off fon .akk dah kenapa ? adoiii :$ mana akk menghilang ? risaunyee zana .hmm .dah hbs dah pasal dla .ni nak cte tadi gy Sg. Ramal .abg mohsin bertunang .gy tiga kereta .mle mle berbalas balas cakap .pastu tangkap gmbar then makan .okayy zana makan banyak gila .sbb stress kott .haiyaaa ! kau nak gemok ke zana ? ''gemok ? taknak taknak :( '' .haha .hahh .tahu pun taknak tapi makan banyak .hoho .suka hati lahh :) banyak gak tgkap gambar tadi .tapi zana share skit je lah gmbar kat sini k :) dah dah .ni je story tuk 1 haribulan 1 tahun 2012 :) maasalamah ;)

nie kak myra .baru je tadi jadi tunang abg mohsin .cantik kan ? :) rumah die lah zana pergi tadi :D untung laa bertunang 1/1/2011 :)


yang kiri tu lah abg mohsin .ensem ker ? -..- err .NO KOMEN .haha .secocok kan diorg .sorg putih .sorg lagi hitam manis --' ala ala black n white gitu .bhahaha :D

haa .dua dua org lelaki nie adk beradik .sama tak muka diorg ? bagi zana tak langsung .huhu :p yg kiri sekali tu abg izzat .die nie kelakar n selalu masuk air #perangai sengal .haha :D sebelah izzat tu makwe die .sweet tau diorg .jeles i :p ehemm .tak lama lagi izzat n makwe die pulak yg bertunang :) insyaAllah .

nie sape nie ? tak kenal .okay byee -..- haha .ni laa family zana #walaupun tak lengkap :) pompuan kat tengah tu lah mama zana ;) yg tak pakai tudung tu zati .n yg laki tu adk saif .budak gemok ! :D

No comments:

Post a Comment